Skip to main navigation
Meny
Main navigation
Prosjekt
Publikasjonar
Tilsette
Om oss
Ledig stilling
Language
no
en
Søk
Publikasjonar
Forskningsområde
Klima og miljø
(36)
Energi og transport
(7)
Industriell økologi
(1)
Klimatilpassing
(18)
Lokal klima- og miljøpolitikk
(20)
Natur- og miljøforvaltning
(5)
Reiseliv
(13)
(-)
Berekraftig reiseliv
(10)
Digitalisering
(4)
Opplevingsturisme
(1)
Teknologi og samfunn
(21)
Kjønn, mangfald og teknologi
(1)
Regional utvikling og digitalisering
(19)
Stordata (Big data) og nye teknologiar
(5)
Publikasjonstype
Artikkel
(7)
Bok
(1)
Notat
(8)
(-)
Rapport
(10)
År
2024
(1)
2020
(2)
2019
(2)
(-)
2018
(2)
2017
(1)
2016
(4)
2015
(1)
2014
(1)
2012
(2)
(-)
2011
(1)
2009
(2)
(-)
2008
(2)
2007
(2)
2005
(1)
2004
(1)
(-)
2003
(2)
(-)
2002
(3)
2001
(3)
2000
(3)
1999
(1)
1997
(3)
1996
(2)
Rapport
14.05.2018
Verdsetting av naturbasert reiseliv
Av:
Ida Marie Gildestad
Torkjel Kristiansen Solbraa
Carlo Aall
Rapport
22.03.2018
Laksefiske i Lærdal. Spørjegransking til fiskarane
Av:
Eivind Brendehaug
Rapport
01.12.2011
Sustainable Destination Norway 2025 - Sluttrapport
Av:
Stefan Gössling
Carlo Aall
Marte Lange Vik
Frida Ekström
Eivind Brendehaug
Hans Jakob Walnum
Agnes Brudvik Engeset
Rapport
11.04.2008
Miljøbelastningen av norsk forbruk og produksjon 1987 - 2007
Av:
Hanna Nyborg Storm
Carlo Aall
Hogne Lerøy Sataøen
John Hille
Rapport
12.03.2008
Vurdering av potensialet for cruiseturismen i kommunane Sogndal, Luster og Leikanger
Av:
Brandshaug (HSF)
Rapport
15.11.2003
Næringsmessig potensiale for kvalitetsturisme
Av:
Carlo Aall
Thor André Fløtre
Eivind Brendehaug
Torbjørn Årethun
Rapport
15.11.2003
Bustad, forbruk og økologisk fotavtrykk
Av:
Karl Georg Høyer
Carlo Aall
Erling Holden
Rapport
15.11.2002
Boligen som grunnlag for bærekraftig forbruk. Dr.ing. avhandling.
Av:
Erling Holden
Rapport
15.11.2002
Økologisk kjøt i Sverige og Danmark. Analyse av rasjonalitet i produksjon og marknadsføring av økologisk kjøt i Swedish Meats og Danish Crown
Av:
Eivind Brendehaug
Rapport
15.11.2002
E-handel for småskala matprodusenter
Av:
Terje Aaberge
Øyvind Heimset Larsen