Skip to main navigation
Meny
Main navigation
Prosjekt
Publikasjonar
Tilsette
Om oss
Ledig stilling
Language
no
en
Søk
Publikasjonar
Forskningsområde
Klima og miljø
(37)
Energi og transport
(7)
Klimatilpassing
(18)
Lokal klima- og miljøpolitikk
(20)
(-)
Natur- og miljøforvaltning
(7)
Reiseliv
(12)
Berekraftig reiseliv
(10)
Digitalisering
(2)
(-)
Opplevingsturisme
(2)
Teknologi og samfunn
(19)
Kjønn, mangfald og teknologi
(4)
Regional utvikling og digitalisering
(14)
(-)
Stordata (Big data) og nye teknologiar
(2)
Publikasjonstype
Artikkel
(7)
Bok
(1)
Foredrag
(8)
Kronikk
(4)
Notat
(6)
(-)
Rapport
(11)
År
2024
(1)
2023
(1)
2021
(4)
(-)
2020
(1)
(-)
2019
(3)
2016
(2)
2015
(2)
2014
(4)
2013
(3)
2012
(3)
2011
(1)
(-)
2009
(1)
2008
(3)
2007
(5)
2006
(4)
(-)
2005
(2)
2004
(2)
2003
(3)
(-)
2002
(4)
2001
(2)
2000
(2)
1999
(1)
1992
(1)
Rapport
01.12.2020
ClimTour – utvalgte økosystemtjenester og klimaendringer
Av:
Geir Gaarder
Kristin Maria Flynn Steinsvåg
Kristin Wangen
Rapport
22.10.2019
Klimasårbarheit i hyttenæringa i Oppland
Av:
Torkjel Kristiansen Solbraa
Andrea Frederikke Lorentzen Hepsø
Carlo Aall
Rapport
02.06.2019
System for samsvarsvurderingar i opplevingsnæringa
Av:
Torkjel Kristiansen Solbraa
Rapport
01.07.2019
Forslag til politikk for forvaltning av havforsuring i norske kystfarvann
Av:
Halvor Dannevig
Thina Mohus
Kyrre Groven
Grete Hovelsrud
Aase Kristine Lundberg
Håkan Sandersen
Philip Wallhead
Richard Bellerby
Are Johansen
Rapport
25.09.2009
Klimamerking av mat - er det mulig?
Av:
Carlo Aall
Frida Ekström
Eivind Brendehaug
John Hille
Rapport
06.12.2005
Broadband initiatives in Sogn og Fjordane
Rapport
15.11.2005
Nye LivsIT - Forslag til ny informasjonsstruktur for LivsIT
Av:
Svein Ølnes
Rapport
15.11.2002
E-handel for småskala matprodusenter
Av:
Terje Aaberge
Øyvind Heimset Larsen
Rapport
15.11.2002
Næringsmessige konsekvenser av vern av naturvernområder
Av:
Jon Teigland
Rapport
15.11.2002
Evaluering av prosjekter innen økologisk landbruk
Av:
Kyrre Groven
Eivind Brendehaug
Rapport
15.11.2002
Økologisk kjøt i Sverige og Danmark. Analyse av rasjonalitet i produksjon og marknadsføring av økologisk kjøt i Swedish Meats og Danish Crown
Av:
Eivind Brendehaug