Skip to main navigation
Meny
Main navigation
Prosjekt
Publikasjonar
Tilsette
Om oss
Ledig stilling
Language
no
en
Søk
Publikasjonar
Forskningsområde
Klima og miljø
(28)
Energi og transport
(9)
Industriell økologi
(2)
Klimatilpassing
(10)
Lokal klima- og miljøpolitikk
(12)
(-)
Natur- og miljøforvaltning
(6)
(-)
Reiseliv
(8)
Berekraftig reiseliv
(7)
Digitalisering
(2)
Teknologi og samfunn
(26)
Kjønn, mangfald og teknologi
(1)
Regional utvikling og digitalisering
(20)
Stordata (Big data) og nye teknologiar
(3)
Publikasjonstype
Artikkel
(3)
Foredrag
(7)
(-)
Kronikk
(1)
Notat
(4)
(-)
Rapport
(10)
År
2024
(4)
2023
(2)
2022
(2)
2021
(5)
2020
(11)
2019
(7)
2018
(3)
(-)
2017
(2)
2016
(6)
2015
(4)
2014
(3)
2013
(6)
(-)
2012
(2)
2011
(3)
2009
(2)
2008
(3)
2007
(2)
2006
(1)
2005
(1)
2004
(2)
2003
(2)
(-)
2002
(6)
2001
(3)
2000
(3)
1999
(1)
1997
(3)
1996
(2)
(-)
1992
(1)
Rapport
01.12.1992
Nytt basseng for landbasert matfiskproduksjon av laks
Av:
Peter Hovgaard
Rapport
18.12.2017
Konsekvensar av klimaendringar for norske skianlegg
Av:
Ida Marie Gildestad
Robert Steiger
Halvor Dannevig
Carlo Aall
Kronikk
05.10.2017
Reiselivet må bli ein naturforvaltar
Av:
Torkjel Kristiansen Solbraa
Ida Marie Gildestad
Rapport
20.12.2012
Berekraftige naturopplevingar i verdsklasse
Av:
John Hille
Carlo Aall
Eivind Brendehaug
Rapport
24.08.2012
Nyskaping marknadsført mot reiselivet
Av:
Eivind Brendehaug
Guttorm Flatabø
Morten Simonsen
Rapport
15.11.2002
E-handel for småskala matprodusenter
Av:
Terje Aaberge
Øyvind Heimset Larsen
Rapport
15.11.2002
Næringsmessige konsekvenser av vern av naturvernområder
Av:
Jon Teigland
Rapport
15.11.2002
Boligen som grunnlag for bærekraftig forbruk. Dr.ing. avhandling.
Av:
Erling Holden
Rapport
15.11.2002
Utvekslingsformat over Internett. Nasjonalt standardiseringsprosjekt for reiselivet. Begrepsavklaring og kunnskapsoversikt.
Av:
Ingjerd Skogseid
Oluf Haugen
Rapport
15.11.2002
Evaluering av prosjekter innen økologisk landbruk
Av:
Kyrre Groven
Eivind Brendehaug
Rapport
15.11.2002
Økologisk kjøt i Sverige og Danmark. Analyse av rasjonalitet i produksjon og marknadsføring av økologisk kjøt i Swedish Meats og Danish Crown
Av:
Eivind Brendehaug