Skip to main navigation
Meny
Main navigation
Prosjekt
Publikasjonar
Tilsette
Om oss
Ledig stilling
Language
en
no
Søk
Publikasjonar
Forskingsområde
Klima og miljø
(26)
Energi og transport
(6)
(-)
Industriell økologi
(1)
Klimatilpassing
(11)
Lokal klima- og miljøpolitikk
(11)
Natur- og miljøforvaltning
(8)
Reiseliv
(9)
(-)
Berekraftig reiseliv
(6)
Digitalisering
(4)
Opplevingsturisme
(1)
Teknologi og samfunn
(22)
(-)
Kjønn, mangfald og teknologi
(3)
Regional utvikling
(1)
Regional utvikling og digitalisering
(17)
Stordata (Big data) og nye teknologiar
(3)
Publikasjonstypar
Artikkel
(19)
Bok
(2)
Foredrag
(16)
Kronikk
(4)
Notat
(11)
(-)
Rapport
(10)
År
2024
(1)
2023
(3)
2022
(1)
(-)
2021
(2)
2020
(5)
2019
(3)
2018
(3)
(-)
2017
(2)
2016
(5)
(-)
2015
(2)
2014
(2)
2013
(1)
2012
(2)
2011
(1)
2010
(1)
2009
(2)
2008
(2)
2007
(2)
2005
(1)
(-)
2004
(1)
2003
(3)
(-)
2002
(3)
2001
(3)
2000
(3)
1999
(1)
1998
(1)
1997
(3)
1996
(2)
1992
(1)
Rapport
26.11.2021
Karbon fra jord til jord - En mulighetsstudie for sirkulær utnytting av bioavfall til biokull som jordforbedringsmiddel og klimatiltak i Sogn
Av:
Adam O'Toole
Morten Simonsen
Fredrik Moltu Johnsen
Torunn Gauteplass Hønsi
Rapport
18.05.2021
Evaluering av Jenter og teknologi
Av:
Hilde G. Corneliussen
Gilda Seddighi
Morten Simonsen
Anna Maria Urbaniak-Brekke
Rapport
18.12.2017
Konsekvensar av klimaendringar for norske skianlegg
Av:
Ida Marie Gildestad
Robert Steiger
Halvor Dannevig
Carlo Aall
Rapport
02.03.2017
Arbeidsinnvandrere som ressurs i regional utvikling
Av:
Lin Prøitz
Rapport
31.12.2015
Sluttrapport frå forstudien «Sal og distribusjon av lokalprodusert mat»
Av:
Guttorm Flatabø
Rapport
14.04.2015
Mapping digital paths to integration in local municipalities in Sogn og Fjordane
Av:
Carol Azungi Dralega
Lin Prøitz
Rapport
15.11.2004
Elektronisk marknadsplass for småskala matprodusentar
Av:
Terje Aaberge
Rapport
15.11.2002
E-handel for småskala matprodusenter
Av:
Terje Aaberge
Øyvind Heimset Larsen
Rapport
15.11.2002
Boligen som grunnlag for bærekraftig forbruk. Dr.ing. avhandling.
Av:
Erling Holden
Rapport
15.11.2002
Økologisk kjøt i Sverige og Danmark. Analyse av rasjonalitet i produksjon og marknadsføring av økologisk kjøt i Swedish Meats og Danish Crown
Av:
Eivind Brendehaug