Skip to main navigation
Meny
Main navigation
Prosjekt
Publikasjonar
Tilsette
Om oss
Ledig stilling
Language
en
no
Søk
Publikasjonar
Forskingsområde
Klima og miljø
(21)
Energi og transport
(8)
Klimatilpassing
(3)
Lokal klima- og miljøpolitikk
(10)
(-)
Natur- og miljøforvaltning
(5)
Reiseliv
(16)
Berekraftig reiseliv
(13)
(-)
Digitalisering
(2)
Opplevingsturisme
(3)
Teknologi og samfunn
(21)
(-)
e-Helse
(3)
Kjønn, mangfald og teknologi
(1)
Regional utvikling
(5)
Regional utvikling og digitalisering
(20)
Stordata (Big data) og nye teknologiar
(2)
Publikasjonstypar
Foredrag
(1)
Notat
(5)
(-)
Rapport
(10)
År
2024
(1)
2023
(1)
2021
(2)
2020
(1)
2019
(1)
(-)
2016
(2)
2015
(2)
2014
(3)
2013
(6)
2012
(1)
2011
(1)
2009
(1)
2008
(1)
(-)
2007
(2)
2006
(2)
(-)
2004
(2)
2003
(1)
2002
(5)
(-)
2001
(2)
(-)
2000
(2)
1999
(1)
1997
(1)
1992
(1)
Rapport
26.05.2016
Status og behov for kvalitetssystem i norsk opplevingsturisme - frå næringa sitt perspektiv
Av:
Guttorm Flatabø
Rapport
22.01.2016
Kunnskap for utvikling av sameksistens mellom jakt, vandring og stisykling på Kaupangerhalvøya
Av:
Eivind Brendehaug
Agnes Brudvik Engeset
Rapport
03.12.2007
Evaluering av innføring av EPJ i Helse Førde og elektronisk meldingsformidling
Av:
Øyvind Heimset Larsen
Rapport
11.01.2007
Evaluering av "Gult kort"
Av:
Hogne Lerøy Sataøen
Rapport
15.11.2004
Elektronisk marknadsplass for småskala matprodusentar
Av:
Terje Aaberge
Rapport
15.11.2004
BIT Reiseliv Nett-test. Kvalitetsindikatorar for reiselivsbaserte nett-tenester
Av:
Svein Ølnes
Terje Aaberge
Rapport
15.11.2001
Effekter av vannkraftutbygging for friluftsliv og reiseliv. En langtidsstudie 1990-1999 av endringer i fritidsbruken av Engebreen/Svartisen i Nordland
Av:
Jon Teigland
Rapport
15.11.2001
Pasienterfaringer ved Sentralsjukehuset i Sogn og Fjordane
Av:
Berit Bringedal
Rapport
15.11.2000
Nordmenns friluftsliv og naturopplevelser. Et faktagrunnlag fra en panelstudie av langtidsendringer 1986-1999
Av:
Jon Teigland
Rapport
15.11.2000
Økologi og marknad. Ein studie av rasjonalitet i produksjon og marknadsføring av økologisk mjølk og kjøt
Av:
Kyrre Groven
Eivind Brendehaug